Kohti ”Lokakuu on lukukuuta”: Afrikkalainen ilta 24.9.13

Syksyn ensimmäinen jäsenilta järjestetään ti 24.9.13 klo 18 Tapiolan kirjastossa. Illan annin avulla on helppo valmistautua lokakuiseen lukukuuhun. Teemanamme on Lukeminen tekee hyvää – hankkeen mukaisesti Afrikka. Luvassa on musiikin ja pienen murkinan lisäksi mm. terveiset Namibiasta - Maru Peltonen opastaa meitä ”kirjastonhoidon perusteisiin Greenwell Matongon mukaan”. Saamme tietoa Kirjastoseuran työstä Afrikassa.  Kuulemme myös vinkkejä koulun ja kirjaston välisistä yhteistyökuvioista, erityisesti afrikkalaisesta yökoulusta. Lisäksi saamme kirjavinkkejä lukemisesta, jossa Afrikka on keskeisessä roolissa. Ilmoittaudu mukaan ti 17.9.13 mennessä osoitteeseen henna.yliharsila@espoo.fi. Tervetuloa mukaan!