TIETOKIRJA.FI: Tietokirjailijailta 3.2.2014 klo 18-20 Sellon kirjastossa

Miten tietokirjat syntyvät?  Mikä on tietokirjan tulevaisuus digitaalisten kirjojen aikana?

Tule TIETOKIRJA.FI: Tietokirjailijailtaan maanantaina 3.2.2014 klo 18 – 20 kuulemaan Suomen johtavien tietokirjailijoiden ajatuksia näistä monista muista aiheista. Paneelikeskustelu järjestetään Espoossa Sellon kirjaston Akseli-salissa.

Paneelissa ovat keskustelemassa tietokirjailijat Marjut Hjelt, Iiris Kalliola, Liisa Lauerma ja Markku Löytönen.

Puheenjohtajana toimii kirjailija ja tietokirjailija Kari Vaijärvi.

Tilaisuuden järjestävät Suomen Nuorisokirjailijat ry, Suomen tietokirjailijat ry, Tietokirjallisuuden edistämiskeskus sekä Suomen koulukirjastoyhdistys ry. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tilaisuudessa tarjotaan hedelmiä ja pientä naposteltavaa. Ilmoittaudu pe 31.1. mennessä osoitteeseen helena.kajosaari@edu.hel.fi. Tervetuloa!