Vuoden koulukirjastoksi 2013 valittiin Hätilän kirjasto

10.4.2014 järjestettiin Suomen koulukirjastoyhdistyksen jäsentilaisuus Hämeenlinnassa. Illassa palkittiin ja juhlittiin Hätilän ns. kombikirjastoa, jonka Suomen koulukirjastoyhdistyksen hallitus valitsi Vuoden 2013 koulukirjastoksi. Hämeenlinnan yhteiskoulun koulukirjasto on pitkään tehnyt esimerkillistä ja vahvaa koulukirjastotyötä lehtori Ulla Lappalaisen luotsaamana. Syksyllä HYK:n koulukirjasto sekä Tuomelan kirjasto yhdistettiin ja ”pedagogiikka edellä” rakennettiin palkittu Hätilän kirjasto HYK:n katon alle. Hätilän kirjastossa on poikkeuksellisen hienosti onnistuttu yhdistämään koulukirjaston ja yleisen kirjaston voimat. Onnea ja menestystä jatkossakin!

Hätilän kirjaston nettisivuilta löytyy kirjaston esittely ja paljon muuta mielenkiintoista asiaa. Kannattaa tutustua: Hätilän kirjasto