Lukuinto-ohjelman teemavuoden avajaiset 2.9.2014 Oulussa

Aika:                   2.9.2014 klo 12–16
Paikka:               Oulun yliopiston Saalastinsali
Osoite:              Pentti Kaiteran katu 1, 90570 Oulu
Kohderyhmä: Valtion ja kuntien kulttuuri- ja opetustoimen johto ja henkilöstö, opettajat ja kirjastoammattilaiset sekä Lukuinto-ohjelman yhteistyökumppanit ja muut asiasta kiinnostuneet.
Järjestäjä:        Lukuinto-ohjelma yhteistyössä Pohjois-Suomen aluehallintoviraston kanssa.
Ilmoittautuminen: viimeistään 22.8. tästä linkistä. HUOM. Kutsua saa lähettää eteenpäin! Tilaisuus on maksuton.
Tilaisuus on katsottavissa suoralähetyksenä myös etänä osoitteessa www.kirjastokaista.fi.

Ohjelmassa mm.

Tilaisuuden avaus: Rehtori Lauri Lajunen, Oulun yliopisto ja johtaja Veijo Kosola, Pohjois-Suomen AV
Valtiovallan tervehdys: Valtiosihteeri Kari Anttila, opetus- ja kulttuuriministeriö
Ajankohtaisia puheenvuoroja:
Muuttuvat osaamistarpeet – muuttuuko lukutaito? Professori Jouni Välijärvi, Jyväskylän yliopisto
Lukeminen ja kokeminen: limittäin, ei vastakkain. Kirjastotoimenjohtaja Tuula Haavisto, Helsinki
Lasten ja nuorten esityksiä
Saamenkielistä räppiä: Ailu Valle